Kiasman ystävät

Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

Kiasman ystävät ry perustettiin vuonna 1991 kolmea tarkoitusta varten: tukemaan Kiasmaa, lisäämään nykytaiteen tunnettuutta sekä tarjoamaan jäsenistölleen elämyksiä ja tietoa nykytaiteesta. Yhdistys on tukenut museota taidelahjoituksin sekä vapaaehtoistyövoimalla.

Tule mukaan toimintaan

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Kiasman ystäväksi, museon tukijoukkoihin nykytaiteen aitiopaikalle!

Jäsenyys tuo mukanaan monenlaisia etuja. Kiasman ystävillä on ilmainen sisäänpääsy museoon. Ystävänä saat kutsun museon avajaisiin ja voit osallistua yhdistyksen järjestämiin ateljeevierailuihin, taidematkoihin ja muihin tilaisuuksiin. Lisäksi Kiasman ystävälle tarjotaan monenlaisia arvokkaita etuja Kiasman ja Ateneumin kahviloissa sekä Kiasman kirjakaupassa. Ohjelmasta tiedotetaan jäsenkirjeellä.

Helpoin tapa liittyä Kiasman ystäviin on täyttää alla oleva liittymislomake. Jäsenyys on voimassa aina maksuajankohtaa seuraavan kalenterivuoden maaliskuuhun asti. Jäseneksi voi liittyä myös museon neuvontapisteessä, jolloin jäsenkortin ja jäsenedut saa heti käyttöönsä. Henkilöjäsenten lisäksi myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä Kiasman ystäviksi.

Huom! alle 16-vuotiaalta huoltajan suostumus (erillisellä sähköpostilla osoitteeseen lena.teromaa@kiasma.fi)

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.