Tilattava työpaja

Kuva: VTM/KKA, Oona Koriala

Kimppapajat

Kaipaatteko inspiraatiota ja yhteistä tekemistä työporukkaan? Etsittekö ohjelmanumeroa kavereiden kokoontumiseen?

Yritys- ja aikuisryhmille suunnatuissa Kimppapajoissa tutustutaan rennolla otteella nykytaiteeseen ja vietetään aikaa yhdessä. Kaikkiin pajoihin sisältyy näyttelykäynti, joka virittää pajatyöskentelyyn. Valitse mieleisesi paja listasta.

Käynnin kokonaiskesto 2–3 tuntia.
Ryhmäkoko 1–15 hlöä. Lisähenkilöt (16-20 henkilöä) 30 euroa/hlö. Yli 20 hengen ryhmälle tilataan kaksi Kimppapajaa.
Hinta kotimaisilla kielillä ti–la 400 euroa, englanniksi 500 euroa. Hinta sisältää materiaalit, pääsymaksut ja pajaohjauksen.

Tiedustelut ja varaukset

Soita 0294 500 500 (ma–pe klo 9–15) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen varaukset@kansallisgalleria.fi.

Kimppapajojen teemat

Äänimaisemointia

Miltä kuulostaisi toimistotarvikkeilla, siivousvälineillä tai puutarhanhoitokalustolla synnytetty äänimaisema? Pajassa paneudutaan kokeellisten äänien tarjoamiin mahdollisuuksiin osana nykytaidetta. Äänimaisemia luodaan käyttäen apuna erilaisia esineitä ja materiaaleja, joilla voi olla jokin yhteys oman ryhmäsi arkeen.

Lopuksi yhdessä aikaansaadusta ääniteoksesta nauhoitetaan äänite vanhaan malliin c-kasetille.

Tarttuvia tarinoita

Jo kolmella kuvalla voi kertoa tarinan. Työpajassa suunnitellaan oma kertomus, piirretään se kuviksi ja tehdään kuvista magneettisarja. Lopputulos sopii keittiön tai työhuoneen koristukseksi, itselle tai lahjaksi. Millaisen tarinan sinun magneettisi kertovat? Entä miten tarina muuttuu, kun kuvat vaihtavat paikkaa keskenään?

Hyppy arjessa

Kaipaatko tuoreita tulkintoja arkeen? Tässä pajassa luodaan yllättäviä käänteitä tavallisiin tilanteisiin valmistamalla kollaasikirja lehtikuvista. Tekstejä ja kuvia yhdistelemällä luodaan kertomus, jossa on alkutilanne, muutos ja ratkaisu. Työn tulokset laminoidaan kestäviksi kirjan sivuiksi.

Tiedustelut ja varaukset »