Kuva: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Juhlat Kiasmassa 4-14-vuotiaille

Kiasma on mainio paikka vaikkapa syntymäpäivän juhlistamiseen. Valitse juhlan muodoksi joko hauska ja toiminnallinen näyttelykierros tai paja. Kiasman oppaat räätälöivät ohjelman osallistujien iän mukaan. Opastuksen päätteeksi herkutellaan Café Kiasmassa. Pajojen yhteydessä tarjoilua voi tilata myös Kiasman Pajaan.

Juhlakierros 4-14-vuotiaille

Juhla alkaa oppaan johdattelemalla näyttelykierroksella. Poimitaan parhaat palat Kiasmasta: hämmästellään yhdessä erilaisia taideteoksia ja kimuranttia Kiasma-rakennusta. Kaikki osallistujat saavat kierrokselta muistoksi Kiasma-monsteripinssin.

Käynnin kokonaiskesto noin 1,5 tuntia (sisältäen ruokailun Café Kiasmassa omien aikuisten johdolla), opastettu osuus max. tunti.
Ryhmäkoko max 10 lasta. Ryhmän mukana on oltava yksi aikuinen, joka kulkee mukana koko kierroksen ajan.
Opastetun käynnin hinta ti–la 70 e, su 85 e. Alle 18-vuotiailla on Kiasmaan vapaa pääsy. Aikuiset maksavat lisäksi pääsylipun.
 

Pajat 6-14-vuotiaille

Valitse mieleisesi paja kahdesta vaihtoehdosta. Kaikkiin lasten pajoihin sisältyy näyttelykäynti, joka virittää työskentelyyn. Pajan jälkeen on mahdollista tilata tarjoilut Café Kiasmasta tai nauttia niistä kahvilassa.

Tarttuvia tarinoita

Jo kolmella kuvalla voi kertoa tarinan. Taidepajassa suunnitellaan oma kertomus, piirretään se kuviksi ja tehdään kuvista magneettisarja. Millaisen tarinan magneetit kertovat? Entä miten tarina muuttuu, kun kuvat vaihtavat paikkaa keskenään? Osallistujat saavat omat magneettinsa muistoksi synttärijuhlista.

Ryhmäkuva

Otetaan hauska yhteiskuva synttärijuhlijoista vaikkapa lintubongareina tai uimamaistereina. Kaikki juhlijat saavat tehdä teemaan sopivat asut itse rajatuista, mielikuvitusta kutkuttavista materiaaleista. Osallistujat saavat ryhmäkuvan muistoksi synttärijuhlista.

Käynnin kokonaiskesto 2–3 tuntia.
Ryhmäkoko max 15 hlöä sisältäen kaksi aikuista, jotka ovat mukana koko pajan ajan.
Hinta kotimaisilla kielillä ti–la 400 euroa, englanniksi 500 euroa. Hinta sisältää materiaalit, kahden aikuisen pääsymaksut ja pajaohjauksen. Alle 18-vuotiailla on Kiasmaan vapaa pääsy.

Tiedustelut ja varaukset
Opasvaraukset numerosta 0294 500 500 (ma–pe klo 9–15) tai sähköpostitse osoitteeseen varaukset@kansallisgalleria.fi.

Synttäritarjoilut

Näyttelykäynnin jälkeen siirrytään Café Kiasmaan nauttimaan juhlamenu. Ryhmä siirtyy kahvilaan omien aikuisten johdolla. Pajojen yhteydessä tarjoilua voi tilata myös Kiasman Pajaan.
Juhlamenun hinta määräytyy tarjoilujen ja osallistujamäärän mukaan.

Esimerkkimenu: kuumakoira lisukkeilla, limu (Coca-cola, Coca-cola light, Fanta tai Sprite) ja Nami-munkit á 8,50 euroa/vieras.
Lisätiedot ja tilaukset Café Kiasmasta: Jutta Weigh, p. 040 531 0683, jutta.weigh@capitalcatering.fi.

Ulkovaatteet ja lahjat kannattaa jättää kierroksen tai pajan ajaksi Kiasman vaatesäilytykseen.