Tilattava opastus

Kuva: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Polttarikierros Kiasmassa

Luotsaa ystäväsi avioliiton satamaan taiteellisin menoin! Valitse mieleisesi kahdesta hilpeän toiminnallisesta näyttelykäynnistä; yhdistä jatkoksi kuohuviinit tai muut herkut Café Kiasmassa.

The story of her/his life

Tutustutaan Kiasman näyttelyyn morsiamen tai sulhasen elämänvaiheiden johdattamana. Koko seurue pääsee osallistumaan tarinan kehittelyyn. Onko tuloksena rehellinen tilitys vai huikea fantasiakertomus? Kierros paljastaa taatusti uusia puolia niin juhlakalusta kuin taideteoksistakin. Kuvien muotoon puetusta tarinasta saa myös oivaa aineistoa polttarialbumiin.

Rinta rottingilla: Näyttelykäynti ja kunniamerkki

Rennolla Highligts-kierroksella poimitaan parhaat palat Kiasmasta. Mikä on kiinnostavinta juuri nyt? Opas esittelee valikoiman erilaisia taideteoksia ajankohtaisista näyttelyistä ja kiehtovia yksityiskohtia Kiasma-rakennuksesta. Kierroksen päätteeksi jokainen osallistuja valmistaa polttarisankarille muistoksi omantyylisensä avio- tai rekkaripinssin.

Opastettu osuus max. tunti. Kierroksen jälkeen ryhmä siirtyy Café Kiasmaan nauttimaan tarjoiluista.
Ryhmäkoko max 15 henkeä
Opastetun käynnin hinta ti–la 240 €, su 300 €. Hinta sisältää opastuksen ja mahdolliset työpajamateriaalit sekä museon pääsymaksut max 15 henkilölle.
Juhlamenun hinta määräytyy tarjoilujen ja osallistujamäärän mukaan. Esimerkkimenut: lasi Kiasma-cavaa (12 cl) ja Nami-munkit á 8,50 euroa/vieras tai lasi Kiasma-cavaa (12 cl) ja Petit Fours -suklaalajitelma á 8,50 euroa/vieras. Lisätiedot ja tilaukset Café Kiasmasta: Jutta Weigh, p. 040 531 0683, jutta.weigh@capitalcatering.fi.

Tiedustelut ja varaukset

lähetä sähköpostia osoitteeseen varaukset@kansallisgalleria.fi tai täytä yhteydenottolomake.
Opastus tulee tilata viimeistään viikkoa ennen käyntiä. Peruutus veloituksetta viikkoa ennen opastusta (ma–pe) klo 9–15 puhelimitse 0294 500 500.