Kuva: Sami Heiskanen

Mediakasvatus.nyt 2013 - Taide mediataitojen kehittymisen tukena

Keskiviikkona 27.11. klo 10-17.15 Kiasma-teatterissa järjestettävässä seminaarissa tarjotaan käytäntöä ja teoriaa lasten ja nuorten parissa toimiville

Kiasmassa järjestettävässä seminaarissa keskitytään erityisesti käytännön työmenetelmiin, joita pedagogit ja muut lasten ja nuorten kanssa työskentelevät voivat käyttää osana taide- ja mediakasvatustyötä. Seminaari on suunnattu kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille, nuorisotyötä tekeville sekä muille lasten ja nuorten mediakulttuurista kiinnostuneille.

Mediakasvatusseura ry tuottaa seminaarin yhteistyössä Nykytaiteen museon Kiasman, Valokuvataiteen museon, Mediakulttuuriyhdistys m-cultin, Koulukinon, AV-arkin ja Kuvataideopettajat ry:n kanssa.

Normaali ilmoittautumismaksu: 20e
Mediakasvatusseuran jäsenet: 10e
Opiskelijat: 10e

Mediakasvatusseura laskuttaa seminaarimaksun postitse.

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautumiset (22.11. mennessä): http://www.mediakasvatus.fi/ajankohtaista/tapahtumat/mediakasvatusnyttaide-mediakasvatuksen-valineena-seminaari-helsingissa.

Mediakasvatusseura ry on järjestänyt vuodesta 2006 Mediakasvatus.nyt-seminaaria, joka kerää mediakasvatuksesta kiinnostuneita yhteen keskustelemaan ajankohtaisista teemoista.