Kiasma. Kuva: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Korppiparvi Kiasmassa. Kuva: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Tunnelmia Korppiparvesta

Korppiparvi on vaikuttanut ihmisiin monella tapaa. Tässä otteita saamastamme palautteesta.

Risto oli lukenut Thank You for the Music -näyttelystä ja ajatteli, että se täytyy käydä katsomassa. Samalla tuli Korppiparvikin kuunneltua.
”Aivan loistavaa! Kuuntelin Korppiparviteoksen kaksi kertaa. Se oli kuin lukisi kirjaa, musiikki synnytti tarinan mieleen, ilman kuvia. Aion suositella ystäville, että tulevat kokemaan ainakin tämän teoksen. ”

Heltekissä opettava Merja on korpinbongaajien kuninkuusluokassa, sillä hän oli kuuntelemassa Korppiparvea jo viidettä kertaa.
”Teoksen on jaksanut kuunnella loistavasti joka kerta. Oikeastaan vasta kolmannella kerralla osasin keskittyä itse teokseen enkä vilkuillut ympärilleni. Oikein vaikuttava teos. Olisi hienoa jos olisi enemmän tämäntyyppisiä kokonaisvaltaisia teoksia, esimerkiksi videoita tilassa”, Merja sanoo.

Mukana ollut opiskelija Franz komppaa: ”Aika diippi teos. Kuunnellessa meni tosi syvälle.”

Iiris oli Kiasmassa vierailulla Länsi-Uudenmaan ammattiopiston ryhmän kanssa.
”En ole koskaan kuullut tällaista, hienoin musiikkikokemus ikinä! Tippakin tuli linssiin jossain vaiheessa. Teknisestikin teos oli upea, toivottavasti tällainen äänentoisto saataisiin nopeasti elokuvateattereihin!”

Siskokset Marjanne ja Anita kokivat teoksen matkana.
”Teos oli matka. Siinä oli hyvin monenlaisia, vaihtelevia tiloja. Välillä oltiin tehtaassa, välillä myrskyn keskellä”

Hollantilaiset opiskelijat Evelyn, Joanna, Iiris ja Marian Utrechtin yliopistosta olivat opintomatkalla Tallinassa, mutta tekivät sieltä päiväretken Helsinkiin ja Kiasmaan. Kannatti tehdä!
”Ensin äänet hämmensivät, mutta sitten teos veti sisäänsä. Kun sulki silmänsä ymmärsi miksi teosta kuvailtiin elokuvaksi ilman kuvaa.”