True Blue Market. Kuva: Enrico Bartolucci

True Blue Market. Kuva: Enrico Bartolucci

True Blue Market

Sébastien Ramirez (FR) ja Hyun-Jung Wang (DE)

Viime vuoden URBissa ihastuttaneet Sébastien Ramirez ja Hyun-Jung Wang (alias Honji) palaavat Suomeen. Tällä kertaa Sébastien ja Honji eivät astu itse näyttämölle, vaan luovat yhdessä neljän persoonallisen suomalaistanssijan kanssa URB 11 -festivaalille kansainvälisen kantaesityksen.

Ramirezin ja Wangin True Blue Market -tanssiteoksessa pohditaan ujoutta, uskallusta ja luottamusta. Kestää aikansa ennen kuin ihmiset avautuvat ja oppivat luottamaan muihin, mutta kun niin lopulta käy, aukeaa kommunikaation ja ajatustenvaihdon näyttämö: True Blue Market.

Kansainvälistä mainetta niittävät Sébastien Ramirez ja Hyun-Jung Wang ovat saksalais-ranskalainen tanssija- ja koreografipari, joka yhdistää katu- ja nykytanssia vahvaan teatterilliseen ilmaisuun. Ramirez tunnetaan kontrolloidusta ja tunteikkaasta tanssityylistään. Honji puolestaan on monipuolinen tanssija, jolla on pitkä historia baletin, nykytanssin ja erilaisten katutanssien parissa.

Koreografia: Sébastien Ramirez ja Hyun-Jung Wang
Assistentti: Anniina Jääskeläinen
Tanssijat: Ima Iduozee, Karoliina Lahdenperä, Aksinja Lommi, Marika Peura
Valosuunnittelu: Jani-Matti Salo
Äänisuunnittelu: Jean-Philippe Barrios
Pukusuunnittelu: Annette Tamminen

Esitys on osa Ranskan instituutin tukemaa FranceDanse going North –projektia. Se on saanut taloudellista tukea Ranskan ja Saksan välisen Elysée-sopimuksen 40-vuotisjuhlan kunniaksi vuonna 2003 perustetusta ranskalais-saksalaista kulttuuriyhteistyötä tukevasta rahastosta.