Kuva: Aku Häyrynen

Kuva: Aku Häyrynen

Syysloma esitystaiteilijoille

Lokakuun toisella viikolla esitystaiteilijat syyslomailevat Kiasmassa. Syysloma avautuu yleisölle viikonloppuna 15.–16.10., jolloin Kiasmalla voi nähdä erilaisia esitysinterventioita.

/teatteri.nyt/teatteri.nyt tarjoaa esitystaiteen ammattilaisille hengähdystauon arkeen. Joukko nykytaiteen tekijöitä, joiden välineenä on esitys, syyslomailee Kiasmassa 10.–16.10. Syyslomaviikon ohjelma pidetään avoimena, kevyenä ja se muotoutuu viikon kuluessa. Lomalaiset saavat viikon aikana tehdä ehdotuksia harjoitteista, keskusteluista, prosessien avaamisesta ja käyttämistään menetelmistä, joita haluavat jakaa muiden lomalaisten kanssa. Aamu alkaa aina aamujumpalla, jollain helpolla kehollisella harjoitteella. Muutamia eri alojen asiantuntijoita on kutsuttu mukaan keskustelemaan taiteesta ja yhteiskunnasta. Syysloma avautuu yleisölle viikonloppuna 15.–16.10. klo 13–16, jolloin Kiasmassa voi kohdata erilaisia esitysinterventioita.

Loma on täynnä.

Yleisölle avoin viikonlopputapahtuma on maksuton.

Lisätietoa: jonna.strandberg@kiasma.fi, +358 400 179 057

Kiasma-teatterin järjestämä /teatteri.nyt tarjoaa vuosittain uuden näyn tai näkökulman esittäviin taiteisiin.

/teatteri.nyt tekee yhteistyötä Espoon kaupunginteatterin kanssa, ja on mukana Intersection: Intimacy and Spectacle -EU-projektissa.