Taidepajat

Tutustu nykytaiteeseen itse tekemällä! Kiasman työpajat vievät uusien oivallusten äärelle. Järjestämme avoimia sekä tilattavia taidepajoja lapsille ja aikuisille.

Kaikille avoimet taidepajat museolipun hinnalla

Lauantaipajat ovat avoimia taidepajoja kaikille museovieraille. Lauantaipajoja järjestetään seuraavan kerran vuonna 2018.

Taaperoiden piipahduspajat ovat avoimia taidepajoja, jotka on suunnattu 1–4-vuotiaille lapsille. Pajoja järjestetään seuraavan kerran 11.1.–10.2.2018.

Muut taidepajat

Voit tilata taidepajan omalle ryhmälle tai varata paikan valmiista taidepajasta. Käynti Kiasman taidepajassa sopii ohjelmaksi arkeen ja juhlaan.

Kimppapaja on ryhmälle tilattava paja. Se sopii kaikenikäisille. Seuraavat Kimppapajat tulevat myyntiin pian.

Vauvojen värileikki on paja, jossa vauvat voivat tutustua uusiin materiaaleihin yhdessä vanhempansa kanssa. Värileikkejä järjestetään 14.11.-8.12.2017 ja 9.1.-7.2.2018. Vauvojen värileikin voi tilata myös omalle ryhmälle.

Nykytaide omaksi on maksuton, terapia- ja kuntoutusryhmille tarkoitettu taidepaja. ARS17-näyttelyn aikana pajoja voidaan järjestää marras-joulukuussa 2017.

Taidepajat koulu- ja päiväkotiryhmille, tutustu tarjontaan.

Näin tilaat taidepajan

Täytä taidepajavarauslomake tai soita numeroon 0294 500 500 (ma-pe klo 9-15). Tiedustelut myös sähköpostilla varaukset@kansallisgalleria.fi