Taidepajat

Kiasman taidepaja. Kuva: Kansallisgalleria / Pirje Mykkänen

Tutustu nykytaiteeseen itse tekemällä! Kiasman työpajat vievät uusien oivallusten äärelle. Järjestämme avoimia taidepajoja sekä tilattavia taidepajoja. Kiasma järjestää erilaisia, lapsille ja aikuisille tarkoitettuja taidepajoja.

Avoimet taidepajat museolipun hinnalla

Lauantaipajat ovat avoimia taidepajoja kaikille museovieraille. Lauantaipajoja järjestetään ARS17-näyttelyn aikana 22.4.–27.5. ja 9.9.–21.10.

Taaperoiden piipahduspajat ovat avoimia taidepajoja, jotka on suunnattu 1–4-vuotiaille lapsille ja heidän mukanaan tuleville aikuisille. Pajoja järjestetään seuraavan kerran tammikuussa 2018.

Tilaa taidepaja omalle ryhmälle

Taidepajoissa tutustutaan nykytaiteeseen itse tekemällä, katsomalla ja keskustelemalla. Pajoja järjestetään kaikenikäisille kävijöille, eikä osallistuminen edellytä aiempaa kokemusta taiteen parissa.

Kimppapaja on ryhmälle tilattava taidepaja. Kimppapaja on tilattavissa ARS17-näyttelyyn 5.4. alkaen. Pajoja voidaan järjestää omille ryhmille keskiviikkoiltaisin. Katso tarkemmat tiedot alta.

Nykytaide omaksi on maksuton, terapia- ja kuntoutusryhmille tarkoitettu taidepaja. ARS17-näyttelyn aikana pajoja voidaan järjestää kesällä ja marras-joulukuussa.

Vauvojen värileikki on paja, jossa vauvat voivat tutustua uusiin materiaaleihin yhdessä vanhempansa kanssa. Värileikkejä järjestetään seuraavan kerran marraskuussa 2017. Pajan voi myös tilata omalle ryhmälle kesällä 2017.

Taidepajat koulu- ja päiväkotiryhmille, tutustu tarjontaan.

Kimppapajat

Käynti Kiasman Pajassa sopii ohjelmaksi arkeen ja juhlaan – sekä lapsille että aikuisille. Kimppapajat ovat tilattavia, ryhmille tarkoitettuja taidepajoja.

Paja on tilattavissa seuraavan kerran ARS17-näyttelyn yhteydessä. Kimppapajoja voidaan järjestää keskiviikkoiltaisin 5.4. alkaen.

Käynnin kokonaiskesto 2–3 tuntia.
Ryhmäkoko max 20 hlöä.
Hinta 360 euroa 1-12 hlö, lisähenkilöt 30 euroa/hlö. Hinta sisältää materiaalit, pääsymaksut ja pajaohjauksen.

Näin tilaat taidepajan

Täytä taidepajavarauslomake tai soita numeroon 0294 500 500 (ma-pe klo 9-15).