Mikä Kiasma-teatteri?

Kiasma-teatteri on Kiasman 1. kerroksessa sijaitseva vierailuteatteri, joka vastaa museossa tapahtuvasta esitystoiminnasta. Kiasma-teatteri esittää ajankohtaista elävää nykytaidetta ja toimii yhteistyössä Kiasman näyttelyiden kanssa. Kotimaisten ja kansainvälisten esitysten lisäksi ohjelmisto tarjoaa elokuvia ja installaatioita. Yhteistyötä tehdään useiden alan festivaalien ja muiden toimijoiden kanssa. Kiasma-teatteri toimii usein esitysten osatuottajana.

Teatterin ohjelmisto pyrkii olemaan dialogissa näyttelyohjelman kanssa, ja teatterilippu oikeuttaa pääsyn näyttelyihin esityspäivänä.

Kiasma-teatterin henkilökunnan yhteystiedot löytyvät täältä.

Tarjoa teosta

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan teostasi Kiasma-teatterin ohjelmistoon, niin ota yhteyttä vastaavaan tuottajaamme Jonna Strandbergiin (etunimi.sukunimi@kiasma.fi). Ehdotuksen tulee sisältää noin yhden sivun mittainen kirjallinen kuvaus projektista sekä liitteenä korkeintaan kuusi kuvaa (.jpeg, 300 dpi, max 1 MB). Videoteoksista pyydämme liittämään projektikuvaukseen linkin videotiedostoon.

Koska ohjelmistomme ei pohjaudu yksin hakemusmenettelylle, emme anna meille lähetetyistä ehdotuksista palautetta, vaan otamme lähettäjään yhteyttä siinä tapauksessa, että haluamme projektista lisätietoa.