Kuva: Jaakko Pallasvuo

Vibes

Ville Ahonen, Laura Birn, Anna-Mari Karvonen, Anni Puolakka, Ville Seppänen, Heidi Soidinsalo ja Masi Tiitta
Vierailevat esiintyjät: Dakota, Ruut Kuittinen, Masha, Samuli Niittymäki & Pietari Peltola

La 12.4. klo 12-17, kesto 5 tuntia (tilasta voi poistua välillä)
Esityskieli: suomi

Vibes tekee Kiasma-teatterissa post-apokalyptisen esityksen. Esitys on sisarteos taiteilija Jaakko Pallasvuon Vibesista tekemälle videoteokselle EU (katso ote: www.cyberplague.eu).

Teosten esittämässä visiossa rutto on levinnyt ympäri maailman. Vain kourallinen ihmisiä ja muita olentoja on jäänyt eloon. Cooleimmat ovat selviytyneet ja leiriytyneet Kiasma-teatteriin. He keskittyvät ylläpitämään elämäänsä ja säilyttämään sen merkityksellisenä.

He jäävät luonnolliseen kauneuteensa
Heidän ihonsa ovat ruttopaiseiden peittämät
Heidän hiuksensa haurastuvat ja irtoavat päänahasta
Heidän luunsa ovat kuten ovat: ei tarvita maaleja, ei minkään värisiä puutereita
He ovat kuten ovat, ei sen enempää, eikä vähempää.
Miten ihmeellistä!
Miten ihmeellistä!

Tuottaja: A-V Salo
Maskeeraus: Tea Turunen
Puvut: Laitinen-Raasakka-Sirén
Kiitos: Anna Paavilainen, Jenna Simola, Fiskars, Foreign Objects ja Ruohonjuuri + Alfred Kordelinin säätiö, Koneen Säätiö ja Suomen kulttuurirahasto

 

Vibes (2012 - ) on monivuotinen kokonaisteos, jonka osia ovat ainutkertaiset esitykset ja tilanteet. Se juhlii carpe diemiä ja sitoutumista. Tekijät: Vilel Ahonen, Laura Birn, Anna-Mari Karvonen, Anni Puolakka, Ville Seppänen, Heidi Soidinsalo, Masi Tiitta ja heidän ystävänsä.

www.vibes.fi

 

Tekijäjoukko järjestää Kiasma-teatterissa su 6.4.klo 13 työpajan, johon kaikki voivat hakea. Työpajasta ja hakumenettelyistä ilmoitetaan www.vibes.fi –sivustolla 24.3. 2014 alkaen.
"Workshopissa osallistujat jakavat keskenään cooleja selviytymiskeinoja. Cool tarkoittaa coolia. Selviytymistaidot voivat olla fyysisiä, henkisiä, kädentaitoja, ajattelutapoja, rituaaleja tai jotain muuta järkeväksi koettua."