Tee ite parempi

Tee ite parempi -kampanjaan voi ladata teoksia 1.9. asti. Voittajateos on nähtävillä Kiasmassa Järjestetty juttu -kokoelmanäyttelyn yhteydessä marraskuussa.

"Nykytaide saa usein osakseen 'Meidän poikakin tuollaisen osaisi tehdä' -kritiikkiä. Nyt kaikki saavat mahdollisuuden näyttää kykynsä", toteaa Sanna-Mari Jäntti, Kiasman markkinoinnista vastaava yhteyspäällikkö.

Voit tutustua teoksiin ja ladata omia teoksiasi kampanjasivulla www.teeiteparempi.fi, missä omaa suosikkia voi myös äänestää. Sivustolta löytyy myös suomalaisten nykytaiteilijoiden teoksia. Pian nähdään, miten aidot taiteilijat pärjäävät äänestyksessä.

"Olen ylpeä siitä, että Kiasman kaltainen taho kirjoittaa omaan seinäänsä reilusti tuollaisen kutsun ja on valmis osallistamaan yleisönsä poikkeuksellisella tavalla", sanoo kampanjasta vastanneen mainostoimisto hasan&partnersin luova johtaja Eka Ruola.

Kampanjan hengessä voi myös työskennellä nonstop-työpajoissa syys- ja lokakuussa lauantaisin klo 13-16. Alaikäraja on 4 vuotta, alle 10-vuotiaat aikuisen seurassa. Museolipulla.