Kiasmail kertoo mitä Kiasmassa tapahtuu

Kokoelmanäyttely Rakastaa, ei rakasta, sveitsiläis-brasilialaisen taiteilijaparin teosten laaja esittely, tanssivierailu Saksasta, keskustelusarja taiteen peruskysymyksistä, työpaja lapsille ja aikuisille…, tässä vain muutamia poimintoja Kiasman laajasta syysohjelmistosta. Tiedon juuri sinua kiinnostavista tapahtumista saat nyt helposti sähköpostiisi liittymällä uudistuneelle Kiasmail-postilistalle.

Kiasmail-palvelun kautta saat tietoa Kiasman näyttelyistä, Kiasma-teatterin esityksistä, luennoista ja muista museon tapahtumista suoraan sähköposti-osoitteeseesi. Postituslistalle pääset osoitteessa www.kiasma.fi. Samalla voit valita, millaisista tapahtumista haluat jatkossa tietoa.

Tietoa on tarjolla seuraavista ryhmistä: julkaisut, näyttelyt, työpaja, URB-festivaali, kokoelmat, tapahtumat, Kiasma-teatteri. Valitse niin monta ryhmää kuin haluat, vaikka jokainen. Saat ajankohtaista tietoa Kiasmasta noin kerran kuukaudessa.

Kiinnostava tapahtuma, mutta meni huomaamatta ohi? Kiasman www-sivuilta on myös mahdollista tilata muistutus jostain tapahtumasta sähköpostiisi. Muistutus tilataan ohjelman esittelyn yhteydessä olevasta linkistä.