Beställd guidning

Foto: VTM/KKA, Pirje Mykkänen

Möhippa eller svensexa på Kiasma

Lotsa din vän mot äktenskapets hamn längs konstens farleder! Välj en av två skämtfulla aktivitetsinriktade utställningsbesök; avnjut sedan mousserande vin eller annat gott på Café Kiasma.

The story of her/his life

Deltagarna får stifta bekantskap med en av Kiasmas utställningar, vägledda av skeenden ur brudens eller brudgummens liv. Hela gruppen får vara med om att utveckla berättelsen. Blir resultatet en ärlig redogörelse eller en vild fantasiskapelse? Rundvandringen avslöjar garanterat nya sidor av såväl festföremålet som konstverken. Berättelsen som kläs i bilder ger också utmärkt material för ett fotoalbum.

Prenika till festen: Utställningsbesök och utmärkelsetecken

Den avslappnade Highligts-rundvandringen plockar ut de bästa bitarna av Kiasma. Vad är mest intressant just nu? Guiden presenterar ett urval olika konstverk från aktuella utställningar och fascinerande detaljer i museibyggnaden. Som avslutning på rundvandringen får deltagarna tillverka bröllopspins i egen stil för bruden eller brudgummen.

Besöket räcker totalt 1,5 timmar, den guidade delen högst en timme. Efter rundvandringen går gruppen vidare till Café Kiasma för att njuta av caféets servering.
Gruppstorlek max. 15 personer
Priset för det guidade besöket är tisdag–lördag 240 €, söndag 300 €. Priset inkluderar den guidade rundvandringen, material för verkstaden och inträde till utställningen för högst 15 personer.
Priset på festmenyn beror på vad som serveras och på antalet deltagare. Sätt ihop en festmeny av det Café Kiasma har att erbjuda.

Förfrågningar och bokningar

Förfrågningar och bokningar (09) 1733 6509 (tisdag–fredag kl. 9–12) eller opasvaraus@kiasma.fi